Bra onsdag

Bortsett från att jag vaknade 04.00 och sedan låg och väntade på att katterna skulle bli galna (vilket de inte blev idag…) så har det varit en bra dag.

På förmiddagen hann jag rida Fantasi och Iffi i samband med check av deras sadlar. Ellinor kollade dem och några hästar till idag och det ser bra ut, förutom att jag behöver hitta något åt Grodan. Ingen av mina passar. Efter lunch blev det lite ridning på Calle. Red först och sedan fick Caroline rida efter mig, för att få lite ”bra ridning i kroppen”. Har någon tanke om ett kursupplägg där jag rider före eleverna, för att förmedla känslan bättre. Vad tror ni om det? Hästarna var fina idag – bra jobbat av er elever!

Sist ut idag var Anea. Red igenom St Georges men med ”jogging-tempo” för att inte sätta för mycket press, och för att hinna med själv. Kändes ganska bra idag, och imorgon åker vi och tränar (om det inte har snöat mer och är för halt…).

Nu: sovdags. Hela natten får jag hoppas.
Världens bästa häst. <3

1 svar på ”Bra onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*