Den här dagen

Idag har det egentligen inte hänt något speciellt. Jag har haft en privatlektion i morse med en fin Fantasi, samt tränat byten med Avve och ridit ut på Affe. (Jag har alltså en ”Avve”, en ”Affe” och en ”Iffi” i stallet nu… Hm.)

Anea har fått en vet-check, dels för att jag ju tycker att hon har känts lite off, samt för att jag plötsligt fick ”hästägar-panik” och trodde att ett sår på hasen var livshotande. Har varit svullet mer än en vecka, men det var ingen fara med såret. Däremot har vi behandlat ryggen, något som jag behöver göra ca två gånger per år. Nu blir det lugnare jobb för henne en period, men troligen kan jag göra en sista start i november. Har haft lite funderingar kring vår framtid, men det kanske jag får skriva om en annan dag när jag kan formulera mig bättre. Är lite allmänt höst-trött tror jag, både i kroppen men också i huvudet. Det är väl bara att börja ställa in sig på vinterdvala snart. Synd att man inte får gå i ide i november och vakna i mars! (Synd att missa julen i och för sig.)
img_9659Från förra hösten. Blir en period nu med mestadels uteritter, så hoppas regnet som kom idag inte håller i sig alltför ihärdigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*