Helgen

Den här helgen har varit rolig, men också fullspäckad. Kursen har gått bra och hästarna har skött sig fint! Vi har fokuserat på skolorna under de här dagarna, samt grundridning / rätt inverkan. Tror att alla har med sig något hem att jobba vidare med.
Dessutom verkade maten uppskattas och det är alltid roligt!

Hittade denna kommentar på Instagram från en av deltagarna:
”Hemma igen efter en otroligt rolig och lärorik kurs! Suvi är en suverän instruktör, hästarna är så fina, gården ligger otroligt naturskönt och vi blev bortskämda med god och delvis egenodlad mat. Hit vill jag åka fler gånger!”
Tack! 🙂
14390715_10154594171137704_728674491974171284_nJag har haft några privatlektioner också den här helgen, och det har varit väldigt bra pass. Annika har också varit och tävlat och blev igår placerad med Narayan i en LA3 på 65%. Grattis! Här har det hänt en hel del under året.

Min egen start igår är jag på det stora hela nöjd med. Det var lite spänt att tävla en ny häst och jag vågade inte riktigt ”rida”, för han kan bli lite övertaggad ibland. Nu var det en jämn ritt och i princip inga missar, och det känns ”lagom” för att vara en första start. Jag tycker kanske att något moment i galoppen hade förtjänat lite högre poäng, men på det stora hela är jag överens om kommentarer och siffror i protokollet. Vi ska göra en till start under hösten, och förhoppningsvis räcker det för att kvala till MsvB. Sedan kommer fokus ligga på att befästa bytena.
dsc_6053 dsc_6078Idag kommer jag inte rida en enda häst utan bara fixa stallet, måla fönster och lite annat småfix som behövs. Ikväll är det två lektioner som vanligt, men annars är den här dagen lugn och det står inte EN ENDA grej i min kalender idag – det händer i princip aldrig!
Resten av den här veckan är faktiskt ganska stillsam. Hade tänkt tävla på söndag men kommer stryka mig. Anea har inte varit helt på topp och jag är så nöjd med våra senaste starter att jag hellre backar av i så fall. Hon är ju lite sådan att det går i perioder när hon är jättefin, och sedan måste vi pausa lite. Även om jag är van vid det så kan det vara frustrerande när man har en plan, men just nu är jag själv ganska ”klar” med att tävla för i år, så det gör inget. (Har dock en start kvar i nov som jag fortfarande siktar på.) Jag har lagt ganska mycket tid på att träna, tävla och rida hemma det här året och just nu är jag (på riktigt) mer sugen på att hinna med annat på gården och hemma. Jag hade inte passat som beridare eller tävlingsryttare, för jag behöver variation. Med andra ord passar det mig bra att driva eget och själv välja vilka bitar jag vill lägga mest fokus på för stunden. Annars tröttnar jag!

dsc_6017 dsc_6035Avslutningsvis två bilder från mitt kökfönster, lör och sön morgon. Helt ok utsikt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*