Kurs

Höll på att skriva att jag har haft kurs i helgen, men det är visst onsdag. Blir dagvill trots att jag jobbar, men rutinerna stämmer ju inte alls!

Har hur som helst haft kurs tis-ons med tre ridpass. Pga värmen körde vi på idag med två pass före lunch och så avslutade vi med att äta. Jag har även ridit tre hästar idag – samtliga ute, och haft en privatlektion samt skött stallet. Sedan stod valet mellan gräsklippning, ogräsrensning, måla stallfönster, eller sätta sig ner och dricka vin i solen. Det föll på det sista… Jag tror nästan jag börjar bli bra på att ta det lugnt! (?)  Har hur mycket som helst att göra, men jag orkar inte jaga upp mig över det, vilket är högst ovanligt. Snart kanske jag struntar i allt, packar en väska och liftar jorden runt istället för att ta ansvar – vem vet?
DSC_4923Här är en bild på dagens lunch – sallad med övervägande egna grönsaker (ärter, sallad, gurka, polkabetor samt köpt röd lök och tomater) samt halloumi och quinoa. Har faktiskt märkt att jag sparar pengar på att inte behöva köpa så mycket grönsaker just nu – som ju är svindyrt! Gårdagens efterrätt var också en höjdare, en vanlig blåbärpaj, men bakad på glutenfritt mjöl. Tips! Det blir faktiskt mycket godare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*