Framsteg

DSC_4733Nu efter betet känns Zigge lite starkare och jämnare att rida tycker jag. Han mådde nog bra av lite vila! Tycker han är riktigt rolig att rida, känslig och teknisk.

Idag lade jag in lite förvänd galopp vilket han tycker är jobbigt men det går bättre och bättre. Traven känns lite luftigare nu också. Framförallt är han mer ”ridbar”, förra veckan red jag ut själv och idag har jag ridit med dörren på kortsidan helt öppen. Det kanske inte låter så uppseendeväckande, men han har varit väldigt tittig och spänd och knappt gått ut i hörnet nere vid dörren. Alla framsteg räknas!

Dock en smula irriterad över att han inte musklar sig trots att han känns bättre. Tror i och för sig inte att betessäsongen är den tiden på året då de sätter mest muskler, men ändå. Han har ju varit här ett halvår i alla fall och ser fortfarande kantig ut. Men det kanske tar mer tid än vad man tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*