Bra avslutning på helgen!

I helgen har jag haft övernattningskurs med två ridpass igår em och två pass i förmiddags. Har komprimerat mina kurser lite tidsmässigt men upplever inte att det blir stressigt. Jag kanske fortsätter så? Ibland blir folk så sega efter lunch och orkar inte rida ordentligt sista passet. Det är rätt skönt att avsluta med lunch istället och sedan åka hem, får jag en känsla av. Hästarna har varit fina, och jag tycker jag lyckades bra med menyn. Igår åt vi sparrisrisotto med kycklingfilé (har bara gjort risotto en gång förut men det är ju inte SÅ svårt så det kommer bli fler gånger!) och till efterrätt en marängtårta som är väldigt enkel men galet god. Idag blev det bulgursallad med bl.a. fetaost, granatäppelkärnor och årets första egenodlade spenat.

Själv åkte jag till Högvreten efter lunch för att coacha Lena och Marie på terminens sista tävling med Fantasi och Calle. De startade LB3 idag. Lena red på godkända procent trots en del missar (felridning bl.a..). Det var prydligt och lydigt men det krävs ett lite friskare tempo nästa gång!

Marie och Calle vann på 67,27%! Stort grattis! Calle var riktigt fin och det var inga missar. Jätteroligt. Marie har fått en del kommentarer om att han kryper in med nosen (vilket har stämt) men nu har vi fokuserat på att få honom bättre fram för skänkeln och med ett ärligare stöd och sug framåt. Då är det extra kul att hon direkt fick bättre betalt när hon har ändrat sin ridning och tagit till sig av kritiken. Superbra jobbat!
DSC_4621Världens bästa häst! (Tänk att man har åtta hästar som turas om att vara bäst…)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*