Tävlingsplaneringen

Har tänkt om lite och strök Anea på söndag. Jag vill kunna fokusera på bara Harry och dessutom har Anea hamnat i en liten svacka. Hon gör det ibland, och då är det ingen idé att fortsätta. Hon fixar inte att jag kräver mer samling eller energi just nu så hon får jogga lite nu och ta det lugnt när jag är på Gotland. Sedan tar jag nya tag och då är planen att rida en St Georges på Djurgården i slutet av maj. Ska tydligen vara en tittig bana så det känns lite jobbigt. Har dock insett att om jag ska vidare kan jag inte direkt anpassa mig efter sådant utan det är bara att rida där det finns möjlighet och göra det bästa av situationen. Sedan har jag tänkt mig två Int1 och en till St Georges innan sommaren, OM hon känns bra. Jag hoppas vi fixar det… (men det finns ju en hösttermin också). Om Harry sätter ett kval på söndag så startar jag en till MsvB4 i vår, men det är ju inte säkert det räcker. Man vet ju aldrig om han hittar på något på banan som jag inte kan styra över. Håll tummarna!
DSC_1680Anea våren 2014 i en MsvB. Känns som jättelänge sedan, men två år är väl inte så länge? På den här tävlingen var hon i alla fall superfin, ”trots” att det var ute.

1 svar på ”Tävlingsplaneringen

  1. Va kul att höra att du ska till Djurgården. Och ja, den är extremt tittig det ska man inte sticka under stol med… Har suttit ett antal gånger som in och utsläpp så jag vet 😉 Men också en riktigt bra anordnad tävling med bra sponsorer. Jag tar med en hejarklack ;-o

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*