Hagfix

Hela dagen idag har gått åt till att laga och ordna sommarhagar åt hästarna. Det finns tack och lov lite befintliga staket men det var en del att reparera och så delade vi av en hage så att Nogge kan gå på ena sidan och stona på andra sidan. Hagen är jättefin med väldigt varierat bete men jag blir lite nojig över diverse stenar och gropar, men jag kanske överdriver lite… Så länge det finns gräs får man hoppas att de inte ska ut och klättra runt där det är som värst, fast å andra sidan är ju hästar inte världens smartaste djur?! Känns dock inte som om jag kan linda in dem i bomull heller… Det är väl bara det att jag har tänkt att de ska gå på bete där när de flyttar hit, och att jag då ska kunna åka iväg någon vecka utan att behöva oroa mig!
Nu är nästa projekt att ordna vatten också.

För övrigt letar jag betesvakt – jag kommer behöva hjälp att se till hästarna när jag är borta (enkelt – kolla sår, kolla vatten, kolla att de står på benen), så om du kan en eller ett par dagar så får du hemskt gärna höra av dig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*