Träning med Caramelle

Idag har jag åkt med Caramelle till Nina, eftersom jag inte kan rida Anea. Dessutom behöver jag träna med C, för hon är anmäld till MsvB nu. Återstår dock att se om jag känner mig redo, är ju lite petig av mig.

Hon kändes rätt bra i formen, men det märks också att hon blir trött av högre krav på bakbensaktivitet. Traven var till en början inget vidare, men blev mycket bättre mot slutet. Bytena var rätt bra, det är ju förstås en grundläggande grej att ha koll på innan MsvB-debut. Sedan hur de blir på tävling är en annan femma. 😉

Svettigt pass idag, det var riktigt varmt! Upptäckte också att det är lite som ”Hund-tricket” att ha en isabell, fick mycket mer kommentarer (positiva) av utomstående än jag får med min bruna, tråkiga häst… Haha.
11898533_10154216783738636_1569984937156034537_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*