Fredag

Blir helt förvirrad av dagarna trots att jag inte har semester, Rutinerna är dock helt annorlunda med kurser osv så man blir dagvill ändå. Idag har det varit en riktigt skön dag med fint väder, och en ny kurs är på gång. Det är tema sits och inverkan som gäller den här helgen. Önskar jag hade tid att fila på lite roliga blogginlägg, men jag tar knappt i datorn utan jobbar väldigt mycket just nu. Förhoppningsvis är inte ni heller så mycket vid datorn som vanligt, så det kanske inte gör något att uppdateringen här inte är så spännande…

Roligt i alla fall att lammköttet är så populärt. Allt är bokat denna gång, men vi kommer att köra en vända till under hösten så det går fortfarande att boka till dess. Har tre hela kvar då, så är du intresserad kan det nog vara bra att hålla sig framme!
11745880_10154135702198636_4399043544546726636_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*