Snart semester!

DSC_8335Nu är det bara en dag kvar att jobba, ikväll åker vi till Gotland för att vara borta ca en vecka. Ska bli så skönt! Nu ser det ut som om sommaren är på G också, hoppas det håller i sig.

Idag ska jag rida lite, avsluta helgkursen och installera en häst som ska vara här i två veckor medan ägaren har semester. Och så se till att allt här hemma är under kontroll, samt packa. Torbjörns föräldrar bor här medan vi är borta, så de tar hand om katter och växter. Väldigt snällt!

Om det är någon som åker bort i sommar och vill ställa hästen här under semestern (ridning går också att lösa), så kan ni höra av er. Jag börjar jobba vecka 29 igen, och har plats kvar. Skicka mail i så fall till info@ryttarutbildning.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*