Helgens aktiviteter

Igår red jag Iffi på morgonen och gick en promenad med Anea. Eftermiddagen tillbringade jag på Håtuna ridskola (http://www.hatunaridskola.se/hatunaridskola.se/Startsida.html) hos Anna med att döma dressyrprogramridning. Det verkade uppskattat och var riktigt roligt. Funderar på att på längre sikt gå domarutbildning, men det projektet finns än så länge i bakhuvudet, lite annat går före!

Anna driver en ridskola med lite samma koncept som jag, men mest inriktat på ponny. Kan rekommendera det för er som har barn som kanske vill åka på ridläger i sommar? Hon hyr in sig på ett jättefint ställe!

Idag har Telia varit på dagläger, ett jättetrevligt gäng. Hästarna skötte sig bra och såg fina ut idag. 🙂 Longerade Anea en snabbis och sedan åkte jag till Ryttarstadion och hade en lektion. Det var den helgen det…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*