Lite bilder från helgen

Jag försökte ta lite bilder på helgens kurs, men tyvärr var det lite för mörkt och jag borde ha stått närmre så det mesta är suddigt och riktigt usel kvalitet. Det är lite svårt att instruera och fotografera samtidigt… Nåja, ni får några bilder här ändå. Kommer ett gäng (mycket bättre) bilder med Anea också så småningom, som Helena har tagit på oss. Ska gå igenom dem bara…
IMG_6202Första passet reds gemensamt, övriga pass red deltagarna två och två denna gång.

IMG_6238 IMG_5976IMG_6271Caramelle har varit väldigt fin. Vi har försökt jobba med att variera formen. Hon har lätt att bli lite kort i halsen och krypa in med nosen, så målet är att få fram henne bättre och hitta en bärigare form. Bitvis blev hon riktigt fin, men tyvärr fick jag ingen bild där hon gick i den formen. (På sista bilden har vi börjat trava av henne.)
IMG_6011 IMG_6115                   Iffi, här efter en hörnpassering, och i en öppna på långsidan.
IMG_6094 IMG_6111Fantasi har börjat hitta en rundare form än tidigare, det är jag glad för. Särskilt galoppen är bättre. På sista bilden travar hon i en lägre form för att jogga av efter ridpasset.
IMG_6231 IMG_5963Calle har skött sig kanon, särskilt traven i slutet av passen har varit spänstig och i en jättebra form. Han är verkligen en pärla, den här hästen!!

Tack för den här helgen, det var väldigt roligt tycker jag!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*