Julefrid?

Gårdagen gick inte riktigt som planerat. Hade veterinären här på förmiddagen för att kolla några av hästarna, och det gick jättebra. Det var några pyttesmå saker att fixa, men inget som ger längre vila. Glad för det! Däremot tyckte han att jag behövde åka in med Cicooria, som fått någon konstig färg på ena ögat. Han kunde inte göra något åt det, tyckte han. Så jag fick en tid på Ultuna och fick tillbringa eftermiddagen där. Inte så lägligt, eftersom jag inte hade personal igår… Nåja, det gick ändå bra med lite hjälp av mina super-inackorderingar. Tack!

Jag ska se om jag orkar skriva mer ingående om ögat, men hur som helst ska det behandlas tre gånger om dagen… Suck.

Red Iffi när jag kom hem och så hade jag en lektion på kvällen. Och pang, så slog förkylningen till på kvällen. Inte känt några förvarningar alls men nu har jag ont i halsen och är väldigt trött!

Jag hade som tur var ledigt idag, bl.a. för att åka och fira Torbjörns brorsbarns födelsedag. Vi har varit där en snabbis, men nu ligger jag i sängen och är lite sur. Vill inte vara sjuk, särskilt inte på julen. Jag älskar julen och vill inte sabba den… Dessutom måste jag ju sköta hela stallet själv imorgon, inkl mockning. I vanliga fall gillar jag det, det är så mysigt att vara ensam på julafton! Nu tycker jag att det känns jättejobbigt. Men, jag kanske mår bättre imorgon. Hoppas det. Allt är i alla fall klart med gran, klappar och mat. Så jag får försöka vila nu så gott jag kan. Har dock en häst att longera, samt kvällsfodringen, men det ska jag väl klara av!

jul häst           Mina elever verkar ha haft en mysig ridtur på hästarna idag i alla fall!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*