Helgen

Igår var jag ledig, förutom insläppet. Trodde jag skulle hinna få undan lite fix, men jag orkade i princip ingenting. Har i och för sig varit väldigt produktiv den här veckan! I måndags åkte vi och lämnade hösilageplast på återvinning, i tisdags hämtade jag pikéer (kom ihåg att prova när ni är i stallet!), i onsdags följde jag med mina elever på tävling, träning hos Nina på torsdagen och programträning fredag. En himla bra vecka faktiskt!

Så igår tog jag det lugnt och var rätt seg, men på kvällen träffade jag en kompis som drog med mig på Mårten Anderssons ”Under ytan”. Stand-up, fast med allvarliga inslag. Han berättar om sitt ”uppvaknande”när han inser att han har festat bort sitt liv, kortfattat. Han har ju även öppnat en nattklubb som endast serverar alkoholfritt, vet inte hur det går, men bra initiativ! I alla fall var det en jättebra kväll med middag innan och (alkoholfri!) drink efter. Det blir förmodligen fler föreställningar till våren, gå i så fall! Jag skrattade så jag grät, men samtidigt fanns det ett budskap och det gillade jag. Det är nog alldeles för många som slösar bort sina liv på yta, och vad andra ska tycka. Jag är sjukt tacksam över att jag alltid har kört mitt eget race och verkligen följt min dröm och magkänsla. Önskar att fler vågade det.

Rekommenderas!

Idag har jag haft ett dagläger och hästarna var fina. Vi jobbade med skänkelvikningar på olika linjer,även i galopp, samt lite förvänd galopp. Tyckte vi fick bra resultat och eleverna var duktiga på att hålla ett friskt tempo och då blir hästarna mer lösgjorda så det var kul! Har avslutat söndagen med två skräckfilmer på rad, det var dock mindre lockande att gå ner själv i mörkret och fodra efter det. Men! Jag ger mig inte, utan nu ska jag fortsätta läsa Keplers senaste, ”Stalker”. Kan bara inte hålla mig ifrån mord och sådant. Usch, varför vill man läsa / se sånt? Det är ju inte sunt, egentligen…

Kommer nog inte våga vara ensam hemma på ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*