Trött söndag

Usch, i natt sov jag bara ca två timmar. Jag brukar annars sova som en stock, men ibland blir det visst knas även för mig. Trodde den här dagen skulle bli mycket tuffare än vad den var, det gick över förväntan (men med hjälp av en jättestor burk Red Bull i morse). Som tur var hade jag inte planerat in ridning idag, utan endast stalljobb, dagläger och försöka hinna hjälpa till med bygget av fårhuset.

Vår plan är att ha ett växthus med växter på sommaren, som på vintern kan vara vindskydd åt fåren. Så vi har gjutit en platta och gjort en hage (nästan klar) och så var det då det där växthuset. Det kom som en byggsats, och det har väl gått sådär. Jag kan ju knappt sätta ihop Ikea-möbler så det är tur att inte jag är huvudansvarig för att sätta ihop det där växthuset. Stackars Torbjörn, som han har kämpat. Tyvärr hann vi inte klart som vi hade tänkt, men nästa helg (?)!

Nu har T åkt till Köpenhamn på jobb, och jag har en söndagskväll ensam hemma framför mig. Högst oklart vad jag ska göra. Har hållit igång hela dagen och inte känt mig så fasligt trött, men nu har jag pyspunka. Frågan är då, ska jag lägga mig nu redan (19.30)? Eller ska jag vara vaken till typ 21? Eller ska jag våga ta en liten sömn nu och sedan se en film? Jag vill nämligen se Fjällbackamorden ikväll. Men somnar jag nu vaknar jag kanske inte igen? Eller så vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om? Vilket dilemma. Smartast vore nog att sova vid 21 och strunta i filmen. Egentligen är de inte ens särskilt bra, men jag gillar deckare, och särskilt svenska, av någon konstig anledning. Det är så lättsmält på något vis.

Vi får se. Bra om jag är pigg imorgon, för den här veckan ska jag rida en hel del, måste fakturera, försöka måla klart ridhuset (så himla lite kvar) osv. Nästa helg blir det till att stycka älg också. Just nu har vi minst sagt mer än nog på agendan!
DSC_3979

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*