Middagstips

Lugn eftermiddag idag, så för en gångs skull hann jag laga mat utan stress och det resulterade i pasta med frästa grönsaker och fetaost. Den här gången har jag stekt röd lök, squash, röd paprika och tunna skivor av polkabetor (tips – som rödbetor fast rosa/vit-randiga och lite sötare). Jag fräser allt i olja, kryddar lite efter smak (gärna vitlök) och smular över fetaost på slutet som får smälta ihop med grönsakerna. Till detta hade jag pasta och lite cashew-nötter ovanpå.

Har tänkt att försöka äta endast vegetariskt minst en dag i veckan -vilket borde vara lätt eftersom jag har varit vegetarian… Men det är oerhört lätt att halka in på kött-temat igen och utgå ifrån det. Jag tror dock på att minska kött-konsumtionen av miljöskäl, men också för den egna hälsan. Det här går snabbt att laga och är väldigt gott!
DSC_3741

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*