Mitt i en kurs

Den här veckan har jag haft sistträningskurs mån-ons kväll, och nu är det tvådagarskurs tors-fre. Ett ridpass kvar. Idag är första dagen på länge som är lite svalare – perfekt ridväder faktiskt. Hästarna har skött sig bra såhär långt. Igår fokuserade vi endast på form/grundridning, och idag lägger vi lite extra vikt vid skänkelvikningar.

Litet middagstips kommer här. Har fått en ny favorit, lammfärsbiffar med fetaost i, samt en bulgursallad till. Serveras gärna ihop med youghurtsås med mynta i. Har varit väldigt populärt i sommar!

I salladen har jag extra grov bulgur som jag kokar i grönsaksbuljong. Det blir mer smak och saftigare då. Sedan finhackar jag röd lök, paprika, soltrokad tomat, gurka samt strimlar sockärter och blandar i. Pricken över i är granatäppelkärnor, och gärna lite cashewnötter. Kryddar med lite citronpeppar, massor av färskpressad lime, och lite olja (ev samma olja som tomaterna brukar ligga i). Enkelt, men vansinnigt gott. Man får passa sig med granatäpplet bara, det stänker väldigt lätt och färgar av sig…
DSC_3021

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*