Lite update

Den här veckan har det hänt lite av varje, nytt underlag i ridhuset, besök på Ultuna med Caramelle (inte så kul), lite ridning, trevlig middag med fina vänner igår samt även ett läkarbesök för egen del. Är faktiskt ganska trött, och får lite panik över att jag i princip jobbar resten av sommaren. Jag har haft en fantastisk semester men det tog slut för fort! När jag börjar jobba igen går ”alla andra” på semester och jag får en sådan där hemsk känsla av att sommaren är ”slut” fast vi är mitt i det underbara och bästa på hela året. Till nästa år ska jag försöka få till lite mer ledigt om det går. Tyvärr är det hemskt dyrt att vara ledig om man driver eget. Sommaren är kort och jag behöver få in pengar på sommarkurser osv. Ska verkligen försöka njuta av sommaren ändå – tack och lov har jag ju ett jobb där jag får vara ute i solen, men jag skulle faktiskt vilja ha mer ”strandtid” också…

Liten update då:
Foto: Nästa gång ska jag komma ihåg att fråga hur hög lastbilen är när jag beställer spån...

Nytt underlag i ridhuset – eller påfyllt med nytt spån rättare sagt. Vi fick en smula panik när lastbilschauffören sa att hans bil var för stor för ridhusdörren….! Som synes gick det, men med ytterst liten marginal och hjärtat i halsgropen. Nu är det i alla fall jättefint där inne.
Foto: Så jävla kul att vara hästägare. De kommer på nya påhitt varje vecka känns det som...Caramelle har råkat ut för en väldigt tråkig sårskada i hagen. Ett sticksår som är ca 7 cm långt. Mer om det i ett annat inlägg, men på bilden har hon i alla fall fått ett dränage så att sårvätskan ska kunna komma ut utan att huden sluter sig för snabbt.
Foto: Bubbel i solen☀️Foto: Vackert!Hade några vänner här på trevligt besök igår, med bubbel, vin och fantastiskt god middag. Den undre bilden tog en av dem på kvällen, vi har en otrolig utsikt här faktiskt. Så himla vackert!
Foto: Tack för mysig dag Mikaela Jacobsson!Idag har jag haft en lektion för min kompis som hade med sig häst den här gången. Jättekul, den hade utvecklats sedan sist jag såg den. Dagen har varit ganska lugn, vi har lunchat, fikat och pratat. På eftermiddagen red jag ut på Anea en sväng, dax att sätta fart på henne nu!

Angående läkarbesöket så får jag penicillin nu, till slut. Men det lät inte som om läkaren var säker på att det kommer hjälpa. Jag har ju varit förkyld till och från nästan ett halvår och har tydligen öronkatarr (?). Har ont i ena örat och hör lite dåligt, och har känt mig hängig och orkeslös till och från bra länge nu. Gör att man tappar lite motivation tyvärr. Men jag hoppas verkligen att det släpper efter den här kuren!
Foto: Sommarhäst <3Avslutningsvis en fin sommarbild på Calle. <3

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*