Gamla bilder

Fortsätter med lite tillbakablickar! Startade upp företaget i Strängnäs, på Helmer Ridcenter (är det sålt till slut förresten – är det någon som vet?). Jag hyrde fem boxar i en egen stalldel, och hade tillgång till ett enormt ridhus och en väldigt fin anläggning med restaurang, gym (där jag aldrig satte min fot – otippat?) och övernattningsrum. Det var ett bra sätt att komma igång, men målet var hela tiden att flytta till Stockholm, i första hand för att det finns en större kundkrets där såklart.

Jag hade några få grupper och helgkurser, samt lite ponnylektioner (de hade en liten ridskola där) och privatlektioner. Hankade mig fram ganska bra (mycket tack vare starta-eget-bidrag första halvåret) men det hade inte varit hållbart i längden pga läget. Anledningen till att jag hamnade just där var för att jag jobbade hos Pether och Per på Arphus gård under två års tid, bara ett stenkast från Helmers. Eftersom det var svårt att hitta en bra anläggning i Stockholm och den här möjligheten kom upp så tänkte jag att det fick bära eller brista, kände att jag var tvungen att köra!
DSC_2371                                                            Restaurangen
DSC_2391                                                       Övernattningsrum
DSC_2505                                            Bild från Öppet hus hösten 2009 (?)
DSCN1513                                                           Ponnylektion
DSCN1532                                                 Ridhuset från baksidan
view                                                    Nogge på utebanan
DSCN1549                                              Min gulliga Wirja i hagen
Avslutningsvis en bild på Liso, en lusitano som jag red ibland. Hade även med honom på kurser vid behov. Här är en uppvisning tillsammans med en frieser som jag också hyrde ibland till mina lektioner. På bilden visar Liso och jag upp spansk skritt.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*