Semester

Hade lite separationsångest från mina djur i morse. Släppte ut och kollade till dem innan det var dags att åka till Nynäshamn och ta båten till Gotland. Det kändes dock inte lika ”svårt” att lämna Calle – han såg nämligen ut som ett lermonster och jag överlämnar det åt någon annan nu, haha. (Man får inte någon sommar-feeling av den här bilden precis…)
Foto: Anna Österberg, nu har jag skaffat en skäck också så nu har jag alla färger! ;)

Obi körde lite morgon-yoga. Hagen är full med gräs och ändå tyckte han det här var bästa positionen för att få i sig frukosten. Ambitiöst!
Foto: Det finns inte gräs NÅN annanstans i hagen och därför måste jag stå såhär konstigt så jag kommer åt det...Nu är jag framme i stugan och ska snart äta middag och ta ett glas vin. Det är inget vidare väder här heller men man får väl göra det bästa av det ändå. Ska ändå mest vila och läsa böcker (även om det är roligare att göra i solen). Hoppas nu att alla hästar håller sig i skinnet när jag är borta! Igår fick jag tillkalla veterinär för en sårskada på Caramelle som jag inte vågade låta vara eftersom jag skulle bort. Hon hade fått ett sår som såg ut som ett ”hål” på bakknät. Man blir ju galen! Det såg dock mycket bättre ut redan i morse, så nu hoppas jag att det inte kommer fler överraskningar. Kära hästar – ät nu gräs och stå stilla medan jag är borta. Själv ska jag äta god mat och ligga stilla, typ!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*