Lite lagom motion

Idag har jag varit ledig. Jag börjar nästan vänja mig vid ordet nu, haha! Jag måste verkligen försöka prioritera det mer. Men det är svårt, jag lovar mig själv gång på gång och sätter kryss i kalendern över hela sidan, men ändå så plockar man in ”bara” en grej, och sen en till… Veckorna räcker inte till för allt man ska hinna med! Hästar är synnerligen tidskrävande. Och att ha en hel gård. Med en megastor trädgård dessutom, där det växer så det knakar just nu (mest ogräset och gräsmattan, som jag försöker hålla efter med andan i halsen).

Nu blir det nog en smula lättare en period i alla fall, för nu har jag slängt ut hästarna på natten. De brukar bli lite trötta till en början, men de brukar vänja sig efter ett tag. Det sparar gissningsvis flera tusen i foder och strö under en sommar, för att inte tala om arbetsinsatsen!

Anea har haft vilodag idag, men jag har släppt henne en stund i ridhuset så att hon skulle röra sig lite i alla fall. Det var väl inte med världens gnista precis, men hon joggade runt lite i alla fall. I veckan har vi bara ridit ut och försökt komma igång. Det är tungt, hon blir alltid väldigt lång och ”stum” efter en vila. Nästa vecka tänker jag försöka komma igång med mer ”vanlig” ridning. Dax att sätta fart på henne!

(Det är krut i gräset nu. Till och med Anea börjar få lite mage, det har hon aldrig haft förut!)

DSC_1992 DSC_2006 DSC_2007 DSC_2019

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*