Måndag

Plötsligt byttes 27 grader mot blåst och typ 6 grader… Burr! Hade inte förväntat mig sommar ännu, men det vänder minst sagt fort!

Dagen har inte bjudit på några storslagna händelser. Har skrittat ut Anea och ridit en inackordering. Nogge fick en tur ute också, med pyttelite galopp. Han känns bättre när han kommit igång och ”ledat upp sig”. Nu har jag ridit väldigt korta pass men frågan är om man ska öka på lite mer snart eftersom han alltid är såpass mycket bättre efter en stund. Svår balansgång det där. I alla fall så är han nästan löjligt snäll, tänk vad många hästar som skulle vara väldigt besvärliga efter så lång vila. Han är snarare åt det slöa hållet nu. Jag hoppas bara att han kommer igång såpass att han kan gå som vanligt sedan, så man inte hamnar i ett ”mellanläge” där han är frisk nog att ridas men inte tillräckligt frisk för att jobba. Ett sådant beslut vill jag slippa. Men än så länge går det ju åt rätt håll, och förhoppningsvis kan man hålla honom på en bra nivå om man varvar lektionerna med uteritter samt försöker att inte ha alltför många olika ryttare.

Iffi har varit på Mälarkliniken och fått på en sko (hon har haft en hovböld) så nu ska hon kunna gå som vanligt igen. Såg jättefin ut idag på lektionen! Skönt.

Själv är jag på gång med en ny förkylning… Hade ju just blivit bra från den förra tyckte jag. Såhär mycket sjuk har jag aldrig varit förut. Nu tror jag att det är för att jag börjat slappna av inför min ledighet. Det är verkligen typiskt! Imorgon kommer jag ha jobbat 80 dagar i rad, och ska äntligen få åka till Gotland på onsdag. Blir borta fem dagar. Men jag ska bara ligga och läsa och sova, så blir jag sjuk så blir jag. Dock ganska less på att ha halsont jämt och ständigt!
DSC_0014                                                               Längtar!!!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*