Gotland

Nu ska ni få höra något märkligt – jag tänker ta ledigt några dagar, 28 maj- 1juni. Jag tänker åka till vår stuga på Gotland och läsa böcker och äta choklad och sova. Ska bli så skönt! Längtar verkligen. Får ju bara vara där en vecka på sommaren – det är för kort!

Tänk att det ska vara så svårt att slappna av i vardagen? Jag har ju ett grymt liv egentligen, en fin gård och här är det minsann avslappnande på landet – eller? Inte för mig, så ofta. Så fastän man har det så bra så måste man bort ibland. Känner mig lite otacksam som inte kan njuta av varje dag mer. Ibland så inser jag att jag verkligen har allt det här – och det är fantastiskt! Men det är så mycket annat bakom, och det finns alltid något att göra – det är så svårt att slappna av då. Gotland är en plats där jag verkligen kan känna att jag mår 100% bra. Alltid när jag är där så känner jag att jag skulle vilja ha mer av det – tänk att få bo där liksom. Men i själva verket vore det kanske förödande – då skulle jag ju göra mitt andningshål och paradis till vardag. Och det vore ju riktigt dumt! Bättre att hålla det lite heligt och oåtkomligt. (Sedan är det kanske inte optimalt att bo på en ö om man vill kunna tävla och så, även om det finns mycket hästar där.)

Det jag egentligen skulle skriva var: om ni (fasta elever) vill passa på att rida lite då – företrädelsevis UT – så säg till. Det är jag som behöver vila – inte hästarna. Ni som har igenridningar kan också få byta ett pass mot en uteritt, om ni har svårt att hinna rida igen. Annars är det 150 kr som gäller. 

DSC_0102 DSC_0040 DSC_0067 DSC_0075 DSC_0089Bilderna är exakt ett år – från 5 maj 2013. Pappa som är fotograf. Tyvärr kommer blåsipporna ha hunnit blomma ut den här gången – det var helt magiskt förra året!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*