Händelserik dag

Idag har vi haft besök av Arbetsmiljöverket. Var lite nervös, men det var inga konstigheter. Har ridit ut några hästar, fixat stallet och varit och tränat.
Träningen gick väl..sådär? Bra till en början, men tyvärr kör vi fast i krångliga detaljer. Jag känner mig jättebesviken. Bilden nedan får stå för att dagens pepp till mig själv.

Idag har jag faktiskt suttit på Nogge och skrittat uppsuttet. Han ska in på återbesök nästa vecka, så nu får det bli skritt med ryttare till dess. Om han är bättre då så är det ändå dags att sätta igång. Han var väldigt lugn och duktig, gick dock väldigt långsamt och jag törs inte göra ett dugg nu, bara ”åka häst”. Hoppas, hoppas, hoppas vi får börja rida igång honom nästa vecka!!

20140423-182058.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*