Hur gick det med årets mål?

I januari satte jag upp det här som mål för 2013:

”Några mål inför 2013:

Få mitt företag att utvecklas vidare. Dels ekonomiskt, men även genom att erbjuda bra tjänster och utveckla dem vidare. Exempelvis skulle jag vilja få ut några av lektionshästarna på tävling med mina elever, samt även ha fler privatekipage som tävlar.

Mer strukturerad träning och tävling:
Calle ska gå MsvC, helst kvala till MsvB.
Anea ska fortsätta tävlas MsvB med sikte att starta MsvA under året. Hon  är kvalad men jag vill rida några till MsvB i början av säsongen så vi kommer igång.
Quickan ska till att börja med åka iväg lite och miljötränas, och är hon kvar efter sommaren så vill jag starta henne i någon LC eller LB i höst.Tänker inte stressa med henne, dock.

Gården: bygga klart sargen känns som prio 1. Men då måste jag ha hjälp av lite andra familjemedlemmar.
Vill renovera/fräscha upp mitt sovrum.
Stallet skulle behöva målas om ett varv i sommar.
(Vi skulle behöva börja med fasaden på något av husen, men hinner  vi?)”

En liten utvärdering av det då.
Företaget har utvecklats positivt tycker jag, det har varit fullbokat i princip hela året och målet att komma ut och tävla med eleverna har gått över förväntan! Försäljningen har ökat, men där är jag inte helt nöjd än. 😉 Jag köpte en till häst, och startade ytterligare en ridgrupp.
Tävlingarna för egen del har gått bra, även om jag skulle behöva åka på så många fler… Calle inte bara kvalade till MsvB utan vi hann även starta och bli placerade. Anea fick placeringar i MsvB och startade MsvA samt har utvecklats massor på träning i år där vi har kunnat jobba mer med piruetter, seriebyten och lite tramp! Quickan kom ju tyvärr inte tillbaka efter sommaren, eftersom hon är till salu. Och hur gärna jag än hade velat köpa så går det inte just nu.
Gården – här blev det prioriterat att byta fasad på lilla huset (som blev superfint), samt lägga om ett tak. Sargen måste fortfarande byggas men vi har gjutit golv i ridhuset, vilket är en början mot det. Det där j***a sovrummet.. Vi har gjort klart tak och golv och skaffat några nya möbler, men fortfarande behöver vi en säng, och tapeter… Som jag längtar! (Konstigt nog vänjer man sig vid att sova i ett rum där alla tapeter är nedrivna.)

Om man summerar detta så tycker jag att ridningen har gått framåt för egen del, och jag är superglad för elevernas framsteg, både hemma och på tävling. Däremot skulle jag vilja klona mig och sätta ordentlig fart med en del renovering igen. Man kommer verkligen av sig efter ett tag. Jag VET att vi har gjort massor, men… Dagarna bara rinner iväg! Nu har det ju gått ett år – igen! Hur som helst – det här året har varit det bästa sedan jag startade eget, helt klart.

Och vet ni vad – nästa år firar S.R. Häst-och ryttarutbildning 5 år!


Årets inköp!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*