Hästfri söndag

Hör och häpna – helt ledig idag! Har känts nästan som en ”vanlig” helg, så som jag antar att de flesta andra har det? Igår hade jag ett dagläger, men efter det hann jag in till stan för att äta middag med en vän, vilket var väldigt trevligt.

Idag har jag varit helt ledig och sovit tills jag vaknade av mig själv, till hur sent tänker jag hålla för mig själv… Har fixat lite småsaker hemma, gått en promenad i solen (vilken fin och varm dag – IGEN!!) samt varit hos en annan kompis och druckit en hel kanna kaffe typ, och pratat. Ska snart sätta igång med att göra middag och så blir det väl nån film i soffan.

Så himla skönt! Jag försöker verkligen planera in helt lediga dagar, men det är svårt. I synnerhet för att jag gillar mitt jobb! Men man måste rensa hjärnan lite mellan varven för att kunna komma på nya idéer. Den här veckan ska jag försöka hålla så jobbfri jag kan. Hästarna har ledigt från lektioner pga teorivecka. Jag kommer rida lite och så har vi tandläkare till hästarna tisdag, samt veterinär onsdag. Så det blir en liten paus mitt i terminen för både hästarna och mig. Nästa helg ska vi faktiskt åka bort till och med!

Om det är någon som har missat det så blir det enbart teori på TISDAG pga att så få kunde på torsdagen. Ni får gärna ta med er en fråga som är relaterad till ridlära på något sätt, så hoppas jag vi kan få igång lite diskussion och tankeverksamhet!


Den här damen kommer också få en lite lugnare vecka. Jag tycker hon har jobbat på himla bra på sista tiden, så lite återhämtning på det är nog bara bra. Tror på att skynda långsamt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*