Idag – 500!

Idag är det 500 som gillar S.R. Häst-och ryttarutbildning på Facebook. Det var mitt ”mål” i ÅR, men vi är bara halvvägs. Jätteroligt. Undrar vilka ni är bara?
Säga vad man vill om FB, men det är ett snabbt sätt att nå ut med information och sprida att man finns även till kunders vänner och vänners vänner! Jag tror inte att så många nya kunder kommer direkt via FB, men det är alltid bra att ”synas” på många ställen. Även den här bloggen är en del i att snabbt nå ut med lediga platser på kurser t.ex. Ibland går en plats åt på några minuter om jag lägger ut den här.
 
Överhuvudtaget tror jag att internet är en stor del i att jag har fått bra ”snurr” på verksamheten fort. Det absolut bästa sättet att få kunder är ryktesvägen, men även rykten sprider sig snabbt på nätet. (På gott och ont givetvis…) Men de som kommer hit och inte känner någon som redan har varit här har oftast googlat sig fram till informationen. Kurser går ju också snabbt att boka med ett mail, istället för att behöva ringa. Jag vet faktiskt inte om det hade gått såhär pass bra så snabbt om det inte vore för nätet.
 
 
 
 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*