Den viktiga vilan

Driva eget innebär ofta jobb många timmar om dagen och gärna sju dagar i veckan. Ofta märker man inte ens hur mycket tid man lägger på detta, i synnerhet som det är ett väldigt roligt jobb. Men jag måste bli bättre på pauser. Även när jag tar lunch jobbar jag ofta samtidigt – svarar på mail eller liknande. Är visserligen väldigt effektiv på det viset men jag vet också att ett sätt att effektivisera är att faktiskt pausa ibland, så man får lite ny energi och motivation!

Den här förmiddagen hade jag tänkt måla mitt sovrumstak, men jag tog istället en lugn förmiddag med min superspännande bok som jag inte kan lägga ifrån mig! Så himla skönt. Det här är en sån mulen och regnig dag när man kan unna sig det. Har ridit flitigt mån, tis, ons och behöver inte ha dåligt samvete över att ta det lite lugnare idag.

Och – nu kommer ni tro att jag skojar – jag ska ta en ledig helg och åka till Gotland i maj. Hade tänkt tävla hela den helgen men har strukit Anea. Hade inga kurser planerade, så jag ser det som ett tecken på att jag verkligen måste passa på. Älskar Gotland, och längtar verkligen efter den lilla pausen. Ska bli så skönt!!

                   

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*