Lite ikapp!

Nu känns den här veckan rätt bra, so far. Har hunnit rida igenom lite hästar (av den enkla anledningen att Anea inte är ok, dessvärre), städa upp lite i stallet och hemma, svarat på de viktigaste och mest akuta mailen och fakturerat en massa. Men det är alltid några fakturor som släpar…
Har uppdaterat alla kurser nu på hemsidan. Det mesta är fullt, men det finns en del drop-in pass, och lite ströplatser på kurser under våren.
Och det finns fortfarande platser i sommar – in och boka!

Har även gjort en planering av höstens kurser med Häst-och sportresor. Och det är inte ens vår ännu (vart den nu har tagit vägen?). Dessutom har jag en förfrågan om att delta i ett forskningsprojekt i höst, ska nog inte berätta för mycket, men det handlar givetvis om ridning på något vis. Ser fram emot det!

Nu tänker jag fokusera på att försöka göra en sak i taget, inte jaga upp mig utan jobba metodiskt. Där i ingår också att inte boka in för mycket. Däremot måste jag ta tag i smågrejer tidigare istället för att bara ha det på ”listan”. Ska också försöka vara hårdare med att ha lite luckor i kalendern. Tror ni jag klarar det?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*