Tränarfortbildning

Idag har jag varit i Södertälje på fortbildning för tränare. Adelinde Cornelissen höll clinic/träning för ett ganska stort antal ekipage (vi var där från 12-18 ca). Det var kul att se lite olika ekipage, och Adelinde verkade vara en positiv och engagerad person, som även förklarade bra och vände sig till publiken.

Temat var speed-Control, kortfattat gas och broms och att variera tempot i alla gångarter och ”leka” med tempot. Precis det vi gjorde på drop-in lektionen i morse med andra ord. 😉 Känner mig både inspirerad att rida för fullt, men samtidigt uppgiven eftersom Anea inte är ok och jag har strukit henne från de tävlingar vi var anmälda till. Får lägga extra krut på Calle just nu istället då. Tur att man har fler hästar…

I morgon får vi i alla fall hålla tummarna för alla våra nervösa tävlingsekipage härifrån, hela fem stycken som ska på samma tävling, så i morgon blir det nog full fart! Vissa är fortfarande kvar i stallet och fixar och nu är klockan halvelva.. Själv går jag och lägger mig nu!

Håll tummarna för mina fina lektionshästar i morgon!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*