Återhämtning

Jag har varit på Gotland en dryg vecka på en välbehövlig semester. Jag önskar att jag kunde stanna längre, men det är svårt när man har en gård. I och för sig har jag aldrig haft någon längre semester än två veckor i sträck tror jag. Har ingen aning om hur det skulle vara med fem veckors ledigt, det låter skönt, men gissar att jag skulle bli rastlös till slut. Jag har dock tänkt vara ledig så mycket jag kan även kommande vecka, men jag slipper inte undan helt från att jobba.

Om någon vill hjälpa till att släppa ut hästarna på lördag eller söndag får ni dock gärna säga till. (Kan kombineras med igångsättnings-ridning för den som vill..)

Veckan har varit en bra blandning av lite Almedalshäng, middagar ute och med vänner på Fårö, läsa böcker, sova ut och även en dag på stranden med årets första (enda?) dopp. Det har varit blandat väder, men varmare än hemma tror jag. (?) Stugan ligger dessutom inne i skogen där det är vindstilla, så det är skönt i solen även när det inte är jättevarmt. De regniga dagarna har vi passat på att basta. Framförallt är det en befrielse att slippa ställa klockan, men hjälp vad snabbt man ställer om dygnet…!

Min vision om att springa i sommar får jag dock lägga åt sidan, det blir promenader på sin höjd. Jag vrickade foten rejält hemma innan jag åkte, och jag lyckas ideligen trampa snett och dra upp vrickningen. Jag tror att jag måste skärpa mig och linda foten nu…
Imorgon åker jag hem igen, men håller mig borta från stallet så mycket jag kan även närmsta dagarna. 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*