En rolig fredag

Igår hade vi en fotograf här för att ta lite hästbilder. Helst skulle jag ha fotograferat alla hästarna, men det tar ju sin lilla tid så jag prioriterade Cesar, Qurre och Dario. Kanske kan det vara värt att ta några fler hästar vid ett annat tillfälle. Det ska bli spännande att se resultatet, här nedan får ni se ett smakprov. Fotografen heter Therese Hübner.
Sedan var tanken att prova att träna digitalt på eftermiddagen. Det sker via en app som heter Ridesum. Jag har inte testat förut, men det är ju en himla bra grej som komplement så att man slipper köra – det sparar ju både tid, pengar och miljön. MEN det funkade inte… Nätet är för dåligt i ridhuset, så bilden blev kornig och med fördröjning. Så trist! Tanken var god i alla fall. Är det någon av er som läser som har testat detta? Funkade det för er?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*