Ny pålle

Här händer det grejer, även om man inte kan tro det eftersom jag inte har uppdaterat särskilt mycket. Har helt enkelt inte haft tid riktigt, det är väldigt mycket jobb just nu. Har fått hit några sommargäster från Djurgården, en ny inackordering samt köpt en ny häst. Jag sprang på honom av en slump kan man väl säga, och då gäller det att passa på om det känns rätt! Egentligen är han i äldsta laget (17) – dock fräsch och vad jag tror en perfekt verksamhetshäst. En riktig gentleman som är supersnäll och okomplicerad samt har tävlat MsvB dressyr och 120 hoppning. Jag är helt säker på att han kommer att bli väldigt populär!
Caribo heter han, född 2001 och e. Carano – Sir Shostakovich. Mer bilder och sådant kommer så småningom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*