Hästsamlingen växer….

Jag hade inte tänkt skaffa någon mer häst just nu, men det kom upp en chans som jag var tvungen att ta och då måste man köra på! Jag tänkte dessutom att det är bättre att ”förekomma” lite, man vet ju aldrig med hästar och Fantasi blir inte heller yngre (även om hon är i bra skick fortfarande!).

Velle var här en period i höstas, och nu är han tillbaka för att stanna. Han heter egentligen Beekveld, född 2006 e. Quality – Fundy Du Mont. Han har tävlat hoppning upp till 130 tidigare och i dressyren är han utbildad ca MsvB på träning, men han behöver bli lite starkare i formen. Många elever gillade honom väldigt mycket sist han var här, så jag tror att ni kommer att bli glada. 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*