Helgen

Måndag igen. Solen skiner! Superskön dag och jag är glad att jag får jobba ute (säger jag och sitter inne och skriver detta…)

Helgen gick snabbt, som vanligt. I fredags hade jag drop in på morgonen och red några hästar på em. I synnerhet Grodan var fin, hon är en stjärna! På kvällen hade jag en kompis på besök och vi åt en höstmiddag med äppelpaj som avslutning. Jag gillar hösten! I alla fall innan den blir för mörk / kall och blöt. Just nu är det mysigt med lite mörkare kvällar och tända ljus, men jag vet ju att inom kort kommer jag att hata mörkret tyvärr. Tycker det är jobbigare än kylan.

På lördagen var det stalljobb på förmiddagen och tävling em / kväll. Det blev en lång dag eftersom tävlingen var i Strängnäs och jag startade vid 18. Det kändes helt ok, men en riktig miss i en piruett. Tyckte saxen var bättre än tidigare och serierna stadiga. Dock snåla domare (i mitt tycke) och några märkliga kommentarer som var svåra att ta till sig, men det är ju så med dressyr ibland. Kan dock konstatera att jag måste nöta program mer hemma. Varje moment för sig fungerar rätt bra på träning, men det blir svårt att behålla samling och spänst ett helt program och jag upplever att det går fortare och fortare ju längre in i programmet vi kommer, det är inte bra! Plan: rida mer program och filma även hemma så jag kan rätta mig själv snabbare. Svårt att känna allt som händer, men kan ju själv se vissa saker väldigt tydligt på film!

Igår var jag ledig på förmiddagen (tur, var helt slut), och hade kurs på eftermiddagen. Ingen ridning, behövde vila kroppen! Nya tag idag igen, men Anea får en uteritt, det har hon förtjänat.

Man får göra det bästa av hösten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*