Grodan 17-08-14

Här är lite bilder på Grodan från idag. Hon börjar röra sig mer och orkar jobba lite mer genom ryggen, men vi har en stor uppgift och det är att få fram nosen och få bättre kontakt. Nu börjar det dock bli lite jobbigt att trava, för mig alltså, vilket är bra! I början var det bara som en symaskin, men nu börjar jag få använda magen lite vilket jag ser som ett gott tecken!

I vanlig ordning är jag rätt usel på att kolla upp hästar jag köper, går på magkänsla, köper på film etc. Den här gången försökte jag kolla upp stammen, men ändå lyckades jag inte lista ut att Grodans morfar är Valegros pappa. Jag hakade istället upp mig på att pappan är hopphäst och tog för givet att jag hade köpt en hopphäst (som jag brukar…) eftersom hon dessutom har tävlat hoppning. Insåg för bara någon dag sedan att den lilla köttbullen faktiskt har ganska bra gener, så nu får hon lite att leva upp till. <3
Galoppen är lättare för henne än traven, men traven brukar ju vara lättare att utveckla, så hellre det än tvärtom.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*