Dan före dan

Mår bättre idag! Nästan så att jag känner mig normal. Försöker ändå inte bli alltför ivrig så att jag kör på 100% direkt nu. Stallet är i alla fall klart med hjälp av några snälla elever som kom och red i morse. Har en häst att motionera lite lätt och så insläppet, och efter det kommer min bror och Torbjörns föräldrar. Ikväll ska granen kläs, men annars är allt julstök klart för min del. Trots att solen skiner och det är varmt som en vårdag så tycker jag mig ändå ha lite julstämning i kroppen. 🙂

Det enda tråkiga är att Affe har fått en spark och jag har bett veterinären komma och kolla honom. Framknät är helt uppsvullet, och egentligen är det nog ingen fara, men jag har inte alls lust att eventuellt behöva ringa hit dem under helgen, så jag får ta itu med det nu. Hästskrällen. Det funkar inte med valackarna tillsammans på vintern, de är alldeles för busiga och rastlösa. Det är helt emot mina principer att ha dem en och en, men jag har verkligen inget val. I förrgår fick Affe den här sparken av Calle, och innan dess hade han dessutom hunnit demolerat Calles (fina) vintertäcke. Ibland måste man ge upp sina principer.
Julfint på trappen
Hyacinter är så lätta att arrangera fint i alla möjliga byttor med lite fin mossa!
Inbillar mig att jag ska äta något nyttigt mellan julmat och choklad, men vi får väl se…
Älskar den här ”fågelburen” som man kan ha blommor i. (Fast jag fattar att hyacinten kommer försöka bryta sig ut ur den så småningom.)
Egentligen känns tulpaner som vår, men nu kan man ju köpa dem jämt (?) – säkert ett mycket bra miljöval… Men jag såg blandningen av röda tulpaner och granris i någon tidning och kunde inte låta bli!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*