Söndags-sysslor och dagens lucka

18 december, och mindre än en vecka till jul…! Har varit hemma hela dagen och tur är väl det för jag är ganska rejält förkyld. Jag hoppas förstås ändå på att det är borta imorgon, men det kan nog vara att hoppas på för mycket… Har naturligtvis inte varit helt ledig idag ändå, utan lagt lite tid på att komma ikapp med planering inför våren bl.a. Hade inte ens tittat i TDB förrän nu. Jag utgår ändå från att jag ska tävla Anea under våren (och tidig höst) och kanske betäcka under sommaren. Ja, jag vet att det kan vara svårare att betäcka ett sto i tävlingskondition, men det känns tråkigt att inte ha några mål alls. Vi får se, beror på hur det känns under januari och så.

Jag hittade i alla fall flera tillfällen i februari, och det bästa vore att tävla så mycket som möjligt tidigt under våren ifall det ska betäckas, för då kommer hon behöva en paus i typ juni om jag fattat allt rätt. Har varit van att ha två hästar att tävla ett bra tag (henne och en lektionshäst) men som det ser ut nu blir det bara Anea. Är förvisso sugen på att se vad det blir av Zigge, men det är långt ifrån ”färdigt” och jag misstänker också att han kan ha för mycket i skallen. Då är det inte värt det. (Tanken var ju att eventuellt tävla Avatar, men han har blivit såld, vilket jag glömt berätta.) Vore i alla fall roligt att rida några fler Intermediere för att se om det går att bli lite vassare där. Känns jättekonstigt att kanske ”släppa” henne sedan, men samtidigt tycker jag inte det är roligt om jag inte kommer vidare, så fungerar jag.

Jag har lagt ut lite nya kurser nu också. En till under ”julen” och några fler nästa termin. In och kolla på kurs-sidan!

dsc_4069

Lucka nummer 18:
Vad skulle du vilja lära dig/ lära dig mer av?

Bortsett från att bli en bättre ryttare (!) så skulle jag skulle vilja lära mig fotografera ”på riktigt”. Jag har ingen koll alls på inställningar och sådant utan det blir lite vad det blir. Ibland blir jag så irriterad när det inte går att fånga det man ser i verkligheten, utan det bara ser platt ut. Framförallt skulle jag vilja kunna ta bra ridbilder (även inomhus) men också fotografera när det är lite sämre ljus / förutsättningar. Tyvärr är det svårt att få tid med det här. Har kollat kurser ibland men det är i princip alltid kvällar när jag jobbar. Får väl ta tag i det där när det är dags för pensionen typ!

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*