Helgen

Måste ta ett snack med chefen angående schema-läggningen…! Den här helgen har varit väldigt intensiv, och efter två helger i rad med dubbla kurser är jag rätt färdig. I torsdags höll jag på att tappa rösten, men tack och lov klarade jag mig bra under helgen trots en hel del lektioner.

Fre-lör hade jag kurs med några inackorderingar inklusive middag på kvällen, och några sov över. Superbra att köra två ridpass två dagar i rad, och tänkte att detta kanske borde bli en stående inslag en gång per termin. Eller vad tycker ni?

Lör-sön har jag haft ”vanlig” kurs med övernattning och fyra ridpass. Dessutom har jag haft stallet själv och idag ridit två hästar (eller snarare åkt häst i skogen, om jag ska vara ärlig). Nästa vecka blir det lite lugnare med lektioner, och några hästar kommer få ”vilo-vecka” (aktiv vila dock). Egentligen hade jag (nästan) kunnat vara ledig några dagar, men känner jag mig själv rätt så blir det svårt att låta bli att rida. Måste sätta igång Anea mer nu också, och så kommer en häst på onsdag som ska vara här under två veckor medan ägaren är på semester. Det är roligt att det händer grejer här, men lite andrum skulle faktiskt kunna vara på sin plats snart! Nu är det i varje fall hög tid för sängen.

15027788_10157708537315137_4359860444181266748_n

Blev lite After-ride i ridhuset på fredagens kurs. Ser en smula underligt ut om jag ska vara ärlig, men väldigt trevligt hur som helst! Tack för rolig kurs!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*