1 november…

… bjuder på det man kan förvänta sig: regn hela dagen, lera upp till knäna (lite överdrivet kanske), täcken som det regnar igenom och en känsla av att solen inte har gått upp alls. Observera att detta inte är skrivet i någon bitter ton, utan helt och hållet objektivt. Jag kan inte med ord beskriva lättnaden över att jag igår målade klart det sista på stallet, i sista sekunden! Tror att vi började målade det första i mars, det har inte gått så fort direkt… Dörrarna får jag ta i vår, för jag drällde såklart massa rödfärg på det svarta, men eftersom det nu kommer råda evigt mörker fram till mars, så är det ju ändå ingen som kommer att se det.

Större delen av dagen har jag tillbringat på Mälarkliniken med Anea, får bli ett eget inlägg om det dock. Undrar om man kan skaffa klippkort hos veterinären? 😉
På eftermiddagen red jag två hästar, och båda kändes fina! Kvar av dagens projekt är två lektioner ikväll, och nu måste jag komma på en vettig övning!44811-november-please-be-goodProva att googla bilder på november. Konstigt nog kommer det upp fantastiska höstbilder med gula löv och mysiga skogspromenader typ. Men det är klart, vem vill lägga upp bilder på endast lera, vattenpölar och kala träd? (Kanske inte behöver tillägga att jag avskyr den här månaden, på delad plats med februari.)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*