Midsommar

Igår hade jag terminens sista ”vanliga” lektioner. Nästa vecka är det en del kurser planerade (dock bara endagars) och efter det blir det semester för min del. Två veckor är helt lektionsfria, men jag kommer nog behöva rida lite grann under den andra veckan. Först ska vi dock till Gotland.

Anea är anmäld till Överby nästa helg, men jag är osäker på om jag orkar ladda inför ytterligare en tävling. Har massa saker jag vill hinna få gjort innan semestern så jag inte har allt det kvar när jag kommer hem… Om jag skippar tävlingen kan hon gå med på lektioner också så sparar jag tid och avlastar de andra hästarna lite. Igår gick hon lektion och oftast får hon jogga i låg form, men nu tog vi upp henne lite mer i formen och Anki fick prova lite piruetter också. Roligt när andra kan få glädje av min häst! Förut (flera år sedan) var det ju mer ett lotteri om den här hästen gick bra, men nu är jag verkligen trygg i att hon svarar på korrekta hjälper och faktiskt kan agera läromästare. Det är också ett bra kvitto att se henne från marken och verkligen få bekräftat att hon har utvecklats.

Nu ska jag städa lite här hemma innan gästerna kommer till midsommarlunchen. Ikväll blir det grillning – även om det skulle regna…

Trevlig midsommar!
DSC_6419

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*