Bra dag!

Idag har det varit en så fin och solig vårdag! Jag har dessutom haft bra flyt. I morse hade jag veterinären ute för att kolla Zigge och Affe (vilket gick väldigt bra). Efter det var det dags för dagläger samt en privatlektion. Har däremellan skött stallet med utsläpp och mockning åt mina hästar. Ingen ridning för egen del dock. Anea gick med på kursen och var jättefin idag! Så glad att hon även kan göra nytta som lektionshäst mellan varven. Var klar med stallet runt 16, och då var det dags för målning av stallet. Det är bara målat en gång när vi byggde det, så det är hög tid. Torbjörn och jag målade en hel långsida under eftermiddagen! Så himla bra att kunna börja redan nu, för sommaren brukar gå åt ändå åt diverse projekt.
DSC_2979

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*