Utbytestävling och programträning

Igår var det en lång dag, även om tempot inte var så högt som det brukar. Jag började vid 07.30 och mockade några boxar innan jag åkte iväg och var borta hela dagen. Först var jag på Berga Naturbruksgymnasium och dömde en cup mellan tre skolor. Jag gjorde samma sak förra året, och det var kul att se att hästarna i år var lite finare! Det är alltid roligt att besöka Berga, som är sig väldigt likt fortfarande.

På eftermiddagen passade jag på att hälsa på en kompis som bor i Haninge, och är mammaledig. Perfekt att hinna med det! Det är inte så ofta jag är på den sidan av stan, om vi säger så.

Kvällen tillbringade jag på stall Dåntorp i Haninge, där jag hjälpte fem ryttare med programträning. Vi slutade 20.15 och jag var hemma runt 21.30. Hade ätit fel / dåligt hela dagen (typ X antal bullar…) och ingen middag. Lika bra att avsluta lika dåligt med hamburgare till middag tänkte jag, så jag köpte med mig det på vägen. Tur var väl det, för när jag kom hem hade jag låst mig ute (Torbjörn var på ett möte), så jag fick inta min middag på trappen och vänta in T till klockan 22. Hade jag inte köpt mat på vägen hade jag nog fått springa över till grannen och tigga mat… Bortsett från det så var det en bra och givande dag! Jobbar ju så mycket hemma så det är roligt med lite variation.
12841242_10154716541228636_4950869963169952213_o                                                  Vårtecken!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*