Helg-feeling!

Väldigt skönt, en ganska lugn fredag och sedan en helt ledig helg som väntar! Veckan har varit bra och jag har hunnit med lite grejer. Bl.a. har Anea och jag varit hos kiropraktorn. Det var välbehövligt för oss båda! Därför för hon nu några lugnare dagar med promenad / longering istället för ridning. Jag kommer vara borta en del nästa vecka så det passar bra att lägga några lugnare dagar i följd för hennes del.

Zigge och Affe har fått en vet-check (lagom inför kommande teori-vecka). Båda fick lite hjälp muskulärt, men ben och leder verkar det inte vara några problem med. Zigge gick att böja bak som ett dragspel, har aldrig sett något liknande! Borde ha tagit en bild… Jag ska även ha kiropraktor på dem nästa vecka. Det passar bra att göra sådant när det inte är så mycket lektioner planerade.

Har även städat i princip hela huset, tvättat all tvätt, gjort alla fakturor jag skulle.. Med andra ord känns det för en gångs skull som om jag är ”i fas”, och då blir det ännu skönare med lite ledigt! Kan behöva vila i helgen för nästa vecka är det desto högre tempo med kurs tis, ons på Strömsholm och helgkurs hela helgen. Det blir en rolig vecka, men det gäller att planera allt noga. Bara att jag är ledig i helgen och borta två dagar nästa vecka kräver att jag skriver massa listor åt de som hjälper mig, och pusslar efter bästa förmåga. Det är en hel del att hålla reda på!
DSC_1838En solig morgon förra veckan. Idag är det så trist och isigt ute så det är inget att visa upp!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*