Bilder på Zigge

Jag tänkte att jag lägger ut bilder på Zigge ändå, så får ni se hur han ser ut i dagsläget. Min förhoppning är att jag kan visa bättre bilder med en mer musklad överlinje och bog så småningom. Förutsatt att han nu fungerar här hos oss förstås. Han orkar ju som sagt inte så mycket, och därför blir formen både hög och låg. Idag har jag ridit ett kort pass med bara skritt och trav, och idag kändes han faktiskt stadigare och jämnare i kontakten. Jag valde dock att låta bli galoppen, utan slutade när han kändes bra istället.
DSC_1549 DSC_1550 DSC_1553Han ser kanske inte SÅ hemsk ut på bilderna, men han är väldigt tunn och kantig. Bortsett från det tycker jag han har en ganska trevlig exteriör. Jag gillar att halsen har en bra ansättning (i mitt tycke), för man har honom ”framför sig” när man rider. Gillar inte när halsen är rak och lågt ansatt, då känns det som om man sitter i en rutsch-kana tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*