December

DSC_0665Skönt, nu är november slut. Konstigt nog gick det ovanligt fort i år. Även om det kommer bli ännu mörkare ett tag framöver, så känns bara vetskapen om att det är december som en lättnad. Nu kan man få längta till julen! Började morgonen med att titta på årets julkalender, vilket var väääldigt många år sedan. Nu är det ju Historie-ätarna som står för årets kalender, så nu måste man ju bara titta!

Har också fått för mig att delta i en ”tränings-julkalender” med en övning om dagen. Tänkte att det ska man väl i alla fall orka och klara av (har lite svårt att hinna med mer än ridningen annars). Dagens övning var 50 knäböj eller vad det nu kan kallas. Pinsamt nog har jag redan träningsvärk… Just de musklerna använder man tydligen inte när man rider. Får se vad det är för roligt imorgon. Förväntar mig inte att bli vältränad av det här, men kanske mer som en tankeställare till att försöka träna något mer än bara ridning. Tyvärr måste jag erkänna att det verkar svårt att ta sig den tiden, är faktiskt inte tillräckligt motiverad. Finns så mycket annat att prioritera, och jag sitter ju inte stilla på ett kontor i alla fall!

Avslutade dagen med två lektioner. Sista gruppen hade sitsträning på Fantasi. Det var en så himla bra lektion, Fantasi var superfin och det blev så tydlig skillnad när ryttarna ändrade små, små saker. Det var verkligen givande och roligt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*