Ett litet break

Hemma igen efter en kryssning lör-sön. Det är konstigt med kryssningar, det känns som om man är borta längre än man är, och då fyller det verkligen funktionen att man känner att man har varit lite ledig. Eftersom man inte har mottagning på telefonen har jag haft den undanlagd nästan hela tiden – bara det känns skönt. Om inte annat så för att jag inte kan titta på klockan stup i kvarten (en dålig vana som jag har även när jag inte har tider att passa).

Vi har ätit sjukt mycket känns det som. I morse trodde jag dock att vi inte skulle få någon frukost (och jag älskar frukost så mycket att det är halva nöjet med en kryssning eller att bo på hotell). Frukosten ingick i vår hyttbiljett, och jag tog för givet att det var den vanliga frukostbuffén. Den stängde dock redan 8.30, och vi kom dit 8.35… Jag blev sjukt irriterad och var på väg tillbaka till hytten, men så tänkte jag att jag måste ändå fråga om de kan göra ett undantag. Då visade det sig att det som ingick i biljetten var ”special breakfast” vilket var i en annan restaurang. Det var en lite mer uppgraderad frukost (med längre öppettid dessutom) – man möttes av ett glas mousserande vin, förutom en väldigt bra frukost i övrigt. Tur att jag inte bara stormade tillbaka till hytten med morgonen förstörd. Nu blev det istället en mycket bra start på dagen!

Kommande vecka tänker jag fortsätta försöka göra lite andra saker, och hålla ytterst få lektioner. Det blir lite av en extra semester-vecka innan terminen startar. Jag har dock tänkt rida lite varje dag, och framförallt sätta fart på Anea. Det är hög tid för det nu!
11870647_10154175800328636_5291963717002263740_n

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*