Snart hemfärd

DSC_8496Idag regnar det, men i övrigt har man ju inte kunnat klaga på vädret den här veckan precis. Jag lyckades pricka helt rätt semester-vecka!

Snart är det dock dags för hemfärd. På sätt och vis vill jag ta tag i grejer igen, men samtidigt ska jag erkänna att jag hade kunnat vara mer ledig. Det känns som om jag skulle kunna sova hur mycket som helst! Det är märkligt att man i vanliga fall har ett tempo där man inte ens märker hur mycket man gör på en dag – rider, mockar, undervisar osv osv… Och det jobbigaste jag gjorde igår var typ att ta 10 simtag och gå några meter till glasskiosken. Ändå så har hela dagen gått sedan!

Jag antar att det är så det ska vara när man är på semester. Förut har jag blivit rastlös, men som sagt – just nu känns det som om jag skulle kunna fortsätta i det här koma-läget ett tag till om jag fick. Resten av veckan har jag tänkt göra det mest nödvändiga hemma på gården, men tyvärr har jag insett att ”det mest nödvändiga” kan ta upp en heltidstjänst, då det kanske inte blir så lugnt som jag hoppas på… Veckan efter kör drop-in och kurser igång igen, och sedan kör jag på med det tills terminen startar igen. Sommaren är så himla kort!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*