Dagens projekt

Tisdag = fredag för mig denna vecka. Konstigt! Imorgon är jag ju ledig.

I morse red jag Caramelle och en inackordering. Caramelle kändes bitvis riktigt fin. Jag har tänkt göra några starter på henne under våren, i MsvC. Jag hoppas jag får ordning på alla bitarna, har ännu inte ridit hela programmet ens. Det får jag ta tag i när jag kommer hem! Men jag får ju ta det för vad det är – om jag startar lektionshästarna vill jag såklart få vettiga resultat, men man kan ju inte begära hur mycket som helst eftersom jag inte rider dem själv varje dag. Jag tycker överlag att de har gjort bra ifrån sig på tävlingarna, allihopa.

Anea har det lite lugnt den här veckan och på söndag sätter jag fart på henne igen. Idag blir det IR-behandling och longering. Jag har även tänkt rida Mackan en liten stund.

Iffi har varit på kliniken idag för att skos om. Hon fick ju specialbeslag pga stengalla i båda framhovarna. Hon har sett ohalt ut (riktigt fin till och med), men hon ömmade fortfarande lite för visitertången. Eftersom skon avlastar det området där hon har haft ont så verkar hon i alla fall inte ha problem när hon rids. Bara att hålla tummarna att det fortsätter såhär.

I eftermiddag står även två privatlektioner på schemat, följt av de vanliga kvällslektionerna. Ska även hinna packa inför morgondagen.
IMG_3438

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*